Mikhailyuk, Sorokolat & Partners

Patent and Trademark Attorneys

Istoria noastră

Istoria companiei noastre a început cu 30 de ani în urmă. În 1974, viitorul fondator al companiei "Mikhailyuk, Sorokolat și Partenerii", Valentin Mikhailyuk, după ce a obținut diploma în fizică la Institutul de Fizică și Inginerie de la Moscova, și-a început activitatea sa în Academia de Științe a URSS în domeniul brevetării și licențierii. El a devenit șeful Departamentului de Brevete și Licențe al Institutului de Fizica și Inginerie temperaturilor joase - unul dintre cele mai mari Institute ale Academiei de Științe a URSS.

În 1992, Valentin Mikhailyuk, profesionist în domeniul brevetării și licențierii, a fost atestat și a obținut licența de Mandatar Autorizat Nr. 1 în Ucraina, cu acest pas a început istoriei companiei noastre.

În același an a fost înființată compania Prins-Group Department M, care în 2002 a devenit "Mikhailyuk, Sorokolat și Partenerii". Activitățile companiei sunt bazate pe experiența și cunoștințele fondatorului și pe munca a întregului personal al companiei.

În cadrul cooperării zilnice am dezvoltat conceptul de activitate și am creat o echipă de profesioniști cu înaltă calificare în activitatea lor. Standardele înalte și principiile puternice de lucru ne-au ajutat să atingem locul nostru eminent în domeniul proprietății intelectuale în Ucraina, iar calitatea înaltă a serviciilor noastre ne-a permis să câștigăm încrederea clienților noștri.

De la momentul înființării, compania s-a transformat într-una dintre cele mai mari companii din Ucraina în domeniul protecției proprietății intelectuale. Urmărind nevoile clienților noștri, am creat o rețea de asociați în țările fostei URSS. Mai mult, deschiderea de noi birouri în Kazahstan și Georgia în 2010, în Uzbekistan în 2015, în Belarus și în Moldova în 2017 avansează în continuare serviciile disponibile clienților noștri.

Suntem pe deplin conștienți de responsabilitățile noastre în lumina numărului 1 acordat în Ucraina și suntem siguri că progresul nostru va continua. Suntem gata să continuăm să facem istorie și să extindem orizonturile posibilităților noastre împreună cu clienții noștri.


Chisinau (head office)

6, Renasterii Nationale blvd.
Embankment House
Ground Floor, Off. 8
Chisinau, MD-2024
Moldova

Email: office@msp.md

SKYPE: