MIKHAILYUK SOROKOLAT & PARTNERS

Patent and Trademark Attorneys

Despre noi

MIKHAILYUK, SOROKOLAT și PARTENERII este o companie juridică specializată în domeniul brevetelor și mărcilor comerciale în Moldova, cu sediul în or. Chișinău. Oficiul în Moldova deschis de către compania noastră juridică în domeniul brevetelor și mărcilor comerciale în anul 2017, a devenit cel de-al șaptelea birou în țările CSI.

Oficiul în Moldova a fost deschis în anul 2017. Acesta a devenit sediul celui de-al șaptelea oficiu al companiei noastre juridice în domeniul brevetelor și mărcilor comerciale. MIKHAILYUK, SOROKOLAT și PARTENERII oferă o gamă largă de servicii în protejare proprietății intelectuale la o mare varietate de companii: de la întreprinderi mici până la mari corporații.

Moldova este membră a Organizației Mondiale a Proprietății Intelectuale, Tratatului de cooperare în domeniul brevetelor, Sistemului de la Madrid, Convenției de la Paris și semnatară a unui număr de acorduri și convenții internaționale în domeniul protecției proprietății intelectuale.

Inspirați de principiul dezvoltări constante, continuăm să ne extindem geografic pentru a satisface nevoile și așteptările clienților.

ipstars
legal-500
iam
wwl
best lawyers
world trademark review
allegal
clw
Ukrainian law firms
WIPR Leaders
aiipexellence

ECHIPA DE PROFESIONALI

MIKHAILYUK, SOROKOLAT și PARTENERII include mandatari autorizați înregistrați în Ucraina, Kazahstan, Lituania, Georgia, Uzbekistan și Moldova. Aceștia sunt la dispoziția dvs. în cazul în care aveți nevoie de a proteja proprietatea intelectuală în țările CSI sau aveți întrebări cu privire la înregistrarea proprietății intelectuale în aceste regiuni. Mandatarii noștri sunt mereu gata să răspundă la întrebările dvs. și să vă ofere ajutor în cel mai scurt timp.

MANDATARI AUTORIZAȚI ÎN BREVETE ȘI MĂRCI

Avantajele noastre

 • 30 de ani de succes
 • 250+ profesionaliști în domeniul IP
 • 13 jurisdicții
 • 8000+ clienți au încredere în compania noastră

Domenii de expertiză

 • Agricultură Aviație
  Biochimie Biologie Biotehnologie
  Chimie - organică - anorganică Chimie alimentara
 • Dispozitive medicale
  Fabricare manuală Fizică
  Genetică
 • Imunologie Industria aerospațială Inginerie chimică Inginerie civilă Inginerie industrială Inginerie mecanică Imunologie IT/Software
  Medicină (generală) Microbiologie
 • Nanotehnologie
  Prelucrare alimentară Produse farmaceutice
  Radioelectronică
  Tehnologia semiconductorilor Tehnologii auto Tehnologii miniere
  Uleiuri și gaze

Chișinău

bd. Moscovei 8, of. 6

Chișinău, MD-2068

Moldova

Email: office@msp.md

Go to map